Bageta bismarck

Ľudia stále rozprávajú príbehy o tom, ako toto jedlo dostalo svoj názov. Jedno je jasné: kancelárka Otto von Bismarck miloval túto klasiku!

Náš sleď vás bude lákať svojou mierne kyslou arómou. V kombinácii s uhorkami, cibuľou a petržlenom v chrumkavej bagete NORDSEE – je to perfektná desiata! Bageta Bismarck s uhorkami a cibuľou od NORDSEE.

Výživové informácie100gporcia
Kalorická hodnota ​​(kJ)7671180
Kalorická hodnota ​​(kcal)182280
Tuky (g)5,48,3
z toho nasýtené mastné kyseliny (g)1,52,3
Karbohydráty (g)22,134,0
z toho cukry (g)1,52,3
Bielkoviny9,314,3
Soľ (g)2,03,1

Alergény

Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
Ryby a výrobky z nich,

Prírodné ingrediencie & najlepšia príprava!

Milujeme naše ryby a chceme, aby si všetci užívali čerstvé a ľahko konzumovateľné ryby s čistým svedomím. Preto sa vedome vyhýbame používaniu zvýrazňovačov chuti, umelých príchutí a geneticky modifikovaných prísad. Naše výrobky z rýb pochádzajú výlučne z regulovaných zdrojov.

Sleď

Sleď je malá ryba žijúca v húfoch, ktorá veľmi dobre počuje, preto je veľmi plachá. Vedeli ste, že žiadna iná ryba nemala v histórii taký veľký hospodársky význam ako sleď? Viedli sa pre ňu vojny a tíšila
hladomor… Jej popularita neustále rástla. V Nemecku tvoria výrobky zo sleďov v súčasnosti pätinu ponuky rýb.
Hlavná lovná sezóna sleďov trvá od júna do augusta. V tomto období je ryba mimoriadne jemná a má výraznú chuť. Vďaka svojmu vysokému obsahu tuku a pevnej lamelovej štruktúre sa sleď dokonale hodí na pečenie a grilovanie. Okrem toho sa s obľubou marinuje alebo solí. Mimoriadne obľúbeným druhom sú matjesy, ktoré sa podávajú samostatne alebo s omáčkou a jednoduchými prílohami, ako sú zemiaky varené v šupke.

Miesto lovu

FAO oblasť lovu: 27
Ostatné oblasti lovu: Severné more, Nórske more,Špicbergy a ostrov Bea
Druh lovu: Vlečné sietekruhové záťahové siete, žiabrové siete, pobrežné záťahové siete, Bundgarn, ozvučnice

Zdielanie